Kontakto ekipin

Ju lutemi mos raportoni probleme nëpërmjet këtij formulari; mesazhet shkojnë te ekipi prapa kësaj faqeje, dhe jo te zyra kompetente. Për të raportuar probleme, shkoni te faqja e ballinës dhe ndiqni udhëzimet.

optional

Nuk ju pëlqejnë formularët?

Ju mund të kontaktoni ndihmën teknike në emiljanohajna@gmail.com