Prapa te të gjitha raportimet

Mbeturina te papastruara

Raportuar në kategorinë Other në mënyrë anonime te 21:16, Mër 3 tetor 2018

Nuk i është raportuar zyres

Mbeturina te papastruara ne qendren e qytetit, ku rrine deri ne dy dite pa pastruar, edhe pas mbarimit te fluksit turistik.

RSS feed për të rejat rreth këtij problemi Prano email kur ka përditësime të këtij problemi.

Ofro një përditësim

Ju lutem vini re se përditësimet nuk do të përcjellen te zyrja. Informatat tuaja do të përdoren vetëm në përputhje me politikat tona të privacisë

Tash te dërgimi i përditësimit…

E keni PermiresoLagjenTime fjalëkalimin?

Po Kam fjalëkalim

Keni harruar fjalëkalimin? Konfirmo me email në vend të futjes së fjalëkalimit. Kur konfirmoni, përditësohet fjalëkalimi.

Jo Me lejo të konfirmoj përditësimin me email

Shenimi i fjalëkalimit është opsional, por kjo do t'ju mundësojë të raportoni më lehtë, të bëni përditësime dhe të menagjoni raportimet tuaja.

Your password should include 6 or more characters.