Prapa te të gjitha raportimet

Demtitm i pllakave ne shetitoren e qytetit

Raportuar në kategorinë Other në mënyrë anonime te 21:22, Mër 3 tetor 2018

Nuk i është raportuar zyres

Rikonstukrionet e reja qe u bene ne shetitore kane nisur te prishen, ende pa perfunduar mire

RSS feed për të rejat rreth këtij problemi Prano email kur ka përditësime të këtij problemi.

Përditësimet

  • Ne plazhet e sarandes mungon sinjalistika ujore. Eshte nje ptoblem i cili mund te ndikoje ne shendetin e pushuesve, pasi mungesa e sinjalistikes mund te shkaktoje aksidente nga mjetet ujore.

    Postuar në mënyrë anonime te 11:34, e diel 7 korrik 2019

Ofro një përditësim

Ju lutem vini re se përditësimet nuk do të përcjellen te zyrja. Informatat tuaja do të përdoren vetëm në përputhje me politikat tona të privacisë

Tash te dërgimi i përditësimit…

E keni PermiresoLagjenTime fjalëkalimin?

Po Kam fjalëkalim

Keni harruar fjalëkalimin? Konfirmo me email në vend të futjes së fjalëkalimit. Kur konfirmoni, përditësohet fjalëkalimi.

Jo Me lejo të konfirmoj përditësimin me email

Shenimi i fjalëkalimit është opsional, por kjo do t'ju mundësojë të raportoni më lehtë, të bëni përditësime dhe të menagjoni raportimet tuaja.

Your password should include 6 or more characters.