Prapa te të gjitha raportimet

Mungese koshash mbeturinash

Raportuar në kategorinë Other në mënyrë anonime te 21:26, Mër 3 tetor 2018

Nuk i është raportuar zyres

Pershendetje. Me ndihmoni me kete problemin qe kemi se u qelben nga era e keqe. Eshte gjithe kjo lagje ketu dhe nuk gjendet dot as edhe 1 kosh i vetem .. njerzit jane te detyruar me i hedh ketu plehrat sepse koshi ndodhen shume larg

RSS feed për të rejat rreth këtij problemi Prano email kur ka përditësime të këtij problemi.

Ofro një përditësim

Ju lutem vini re se përditësimet nuk do të përcjellen te zyrja. Informatat tuaja do të përdoren vetëm në përputhje me politikat tona të privacisë

Tash te dërgimi i përditësimit…

E keni PermiresoLagjenTime fjalëkalimin?

Po Kam fjalëkalim

Keni harruar fjalëkalimin? Konfirmo me email në vend të futjes së fjalëkalimit. Kur konfirmoni, përditësohet fjalëkalimi.

Jo Me lejo të konfirmoj përditësimin me email

Shenimi i fjalëkalimit është opsional, por kjo do t'ju mundësojë të raportoni më lehtë, të bëni përditësime dhe të menagjoni raportimet tuaja.

Your password should include 6 or more characters.