Prapa te të gjitha raportimet

grope ne rruge per shtrimin e nje tubacioni

Raportuar ne menyre anonime te 12:01, e diel 7 korrik 2019

Nuk i është raportuar zyres

Punonjesit e Ujesjelles Kanalizime, pasi kane hapur nje grope ne rruge per shtrimin e nje tubacioni, ata e kane mbuluar gropen me dhe, situate kjo qe shkakton rendimin e trafikut, por edhe demtimin e mjeteve.

RSS feed për të rejat rreth këtij problemi Prano email kur ka përditësime të këtij problemi.

Ofro një përditësim

Ju lutem vini re se përditësimet nuk do të përcjellen te zyrja. Informatat tuaja do të përdoren vetëm në përputhje me politikat tona të privacisë

Tash te dërgimi i përditësimit…

E keni PermiresoLagjenTime fjalëkalimin?

Po Kam fjalëkalim

Keni harruar fjalëkalimin? Konfirmo me email në vend të futjes së fjalëkalimit. Kur konfirmoni, përditësohet fjalëkalimi.

Jo Me lejo të konfirmoj përditësimin me email

Shenimi i fjalëkalimit është opsional, por kjo do t'ju mundësojë të raportoni më lehtë, të bëni përditësime dhe të menagjoni raportimet tuaja.

Your password should include 6 or more characters.